снимки БулфотоС поредната си нестандартна акция избухна днес председателят  

...
снимки БулфотоС поредната си нестандартна акция избухна днес председателят  
Коментари Харесай

Варненецът Росен Марков поиска оставките на синоптичките от телевизиите, разсейвали мъжете

снимки Булфото

С следващата си ексцентрична акция избухна през днешния ден ръководителят   на " Партия на българските мъже " Росен Марков, съобщи от Варна сътрудник на Булфото.

В центъра на морския град, пред Информационния център той изиска оставката на синоптичките Ева Кикерезова от Българска национална телевизия, Натали Трифонова от bTV и Никол Станкулова от Народоосвободителна въстаническа армия телевизия. Мотивите му са, че до в този момент са поискани над 10 оставки, може би единствено на папата не е поискана оставката. Оставките на красивите синоптички са наложителни, тъй като българските мъже се разсейват от красивите им крайници, гърди и не схващат какво ще е времето.

Според него Великите национални въстания ще станат повече от въстанията в историята на  България и с цел да не изостане Партията на българските мъже и тя желае оставки. ВЕДНАГА! Той им предлага на почнат работа в Партията на българските мъже на двойни заплати и по този начин да усилят членската маса. Марков прикани въпреки всичко да се пазим от вируса, по тази причина предлага маска " Мая " - поцинкована кофа, която пази освен от Коронавирус, само че защищава и от тъпотия.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР